Megérkezett a válasz (gyalogátkelő a Szilágyi-Árpád kereszteződésnél)

From 2016. március 11. 15:54

Mint a Facebook-os oldalamon beszámoltam (aki nem követi, az megtekintheti, hiszen sűrűbben használom, mint a weboldalt), lakossági kérésre felvetettem az Árpád u. - Szilágyi u. kereszteződésnél lévő gyalogátkelőhely létesítésének témáját a februári Testületi Ülésen.

A héten megérkezett a polgármesteri tájékoztató válasz, amiben tulajdonképpen az szerepel, hogy nem lehet épületbontás nélkül oda gyalogátkelőhelyet létesíteni.

A levél tartalmaz egy régebbi bejárás (felmérés) emlékeztetőjét, amiben felmérték a lehetőségeket.

Szeretném kérni a lakosság véleményét, hogy melyik irányba menjen tovább az ügy, mik az igények (itt vegyük figyelembe azt, hogy zebrát különböző okok miatt épületbontás miatt nem lehet készíteni).

A véleményeket a nadzsi1@nadzsi1.info e-mail címemre várom, vagy a Facebook oldalamon privátban, vagy akár komment formájában. Nem határolódom el a személyes beszélgetéstől sem: a számom 06-20-491-99-07

 

Kérem, hogy olvassák el a mellékelt leveleket és ha lehet, terjesszék, hogy minél több emberhez eljusson a hír. Főleg azokhoz, akiket érint közlekedésügyileg ez a része a városnak (akár gyalogos, bringás, motoros, autós, buszos, stb.)

 

Tisztelettel: Nagy János

 

Csatolt dokumentumok:

 

Polgármester úr levele:

Nagyítás: klikk a képre!

 

 

Mellékelt "emlékeztető" levél:

Nagyítás: klikk a képre!

FB kommentek