A levelek nem tudják... ISMÉT ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS!!!

From 2016. november 08. 18:41

 

 

Az októberi testületi ülésen a másik fő témám az "Egyebek" napirendi pontban a zöldhulladék összegyűjtése volt.

Mivel rengeteg panasz érkezett azért, mert idén Szigetszentmiklóson az őszi zöldhulladékot októberben szállították el, ezért a lakosság képviselete érdekében nem hagyhattam szó nélkül a problémát. Felszólalásomban elmondtam, hogy több lakossági panasz érkezett, hogy a zöldhulladékot nem lehet októberig összegyűjteni. Ezért kértem, hogy ha lehetséges, akkor legyen egy pótgyűjtés, illetve azt is kértem, hogy jövő évtől legyen garantálva az, hogy az őszi gyűjtés nem lesz novembernél előbb. A polgármester a felszólalásom után annyit mondott, hogy nyitott kapukat döngetek, ők is tudnak a problémáról. Így az az ígéret merült fel, hogy jövő évtől november előtt biztos nem lesz zöldhulladék elszállítás.

 

 

Szintén kivártam ennek a hírnek a közzétételével, hiszen annak ellenére, hogy elviekben nem lehet pótgyűjtést megszervezni, ma viszont örömmel jelentem be, hogy 2016. november 26-án ismét zöldhulladék gyűjtés lesz!

 

Úgy gondolom, hogy a leveleknek nem mondhatjuk meg azt, hogy mikor hulljanak le. Idén szerencsétlenül jött össze a dolog, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy lesz pótlás, így azok, akik megkerestek a problémájukkal, megnyugodhatnak. Szeretném továbbá ismét felhívni a tisztelt lakosság figyelmét arra, hogy megvásárolható zsákban mindig elviszi az Aries Kft. a zöldhulladékokat (persze ezekért a zsákokért fizetni kell).

 

Az alábbi közleményt is szeretném közölni:

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Jogszabályi változás miatt az úgynevezett „házhoz menő" szelektív hulladékgyűjtési rendszerünk kibővült.

 

Havonta két alkalommal - páratlan heteken - szállítjuk el az ingatlanok elől a PET (üdítős, ásványvizes palack) és HDPE (öblítős flakon) műanyag hulladékot a fém italos dobozokkal együtt.

 

Havonta egy alkalommal szállítjuk el a tiszta, szennyeződésmentes papírhulladékot.

 

Mivel egy adott hónapban a hetek száma korlátozott, így a novemberben megszokott zöldhulladék begyűjtését csak korábbi időpontban, október hónapban tudtuk teljesíteni.

 

Az időjárási viszonyok úgy alakultak, hogy a falevelek jelentős része még nem hullott le, ezért a lakossági igényeket maximálisan figyelembe véve és tiszteletben tartva, a házhoz menő zöldhulladék begyűjtését Szigetszentmiklóson megismételjük.

 

Ennek időpontja: 2016. november 26., szombat.

 

Kérjük, hogy reggel 7.00 óráig az ingatlan elé helyezzék ki a zöldhulladékot, amit ezen a napon bármilyen színű zsákban, illetve a levágott fanyesedékeket csak 1 méteres darabokban kötegelve elszállítunk. Fontos, hogy mind a kötegek, mind a zsákok kibírják a kézi rakodást. Ömlesztett állapotban kihelyezett zöldhulladékot cégünk nem szállít el!

 

További zöldhulladék elhelyezési lehetőségek:

 

Rendszeres - havonkénti - zöldhulladék elhelyezési lehetőség:

 

    -A lakossági zöldhulladékottárgyév március 1-jétől - november 30-igminden hónap utolsó pénteki napján az alábbiak szerint lehet elhelyezni.

    A szigetszentmiklósi háztartásokban keletkező zöld hulladékot az ingatlantulajdonosok társaságunk telephelyére 8.00-17.00 óra között díjmentesen beszállíthatják március-november hónapok utolsó pénteki napján legfeljebb 100 kg/háztartás mennyiségig.

 

    -Januártól decemberig csütörtök kivételével minden hétköznap beszállíthatják a zöldhulladékot társaságunk telephelyére 7.00-17.00 óra között. Az átvételi ára bruttó 8,60 Ft/kg.

    A fenti lehetőségeken kívül egész évben a kék színű, ARIES felirattal ellátott, 120 literes zsákban (bruttó 433,6 Ft/db), korlátlan mennyiségben elszállítja cégünk az ingatlan elől a zöld hulladékot. A zsákot ügyfélszolgálati irodáinkban és a cégünkkel szerződésben álló üzletekben vásárolhatják meg.

 

ARIES Nonprofit Kft

FB kommentek