"Eszem, f.... megáll.." mondta a film szereplője

From 2017. január 03. 11:11

Vannak bizonyos jelenségek a városban, ami után csak a címben említett idézet jut az eszembe.

Igen, eltűntem kicsit a facebook-ról, mert el kellett. Az elérhetőségeim maradtak a régiek (ezzel éltek is egyesek). A munkáimat ugyanúgy végzem, ahogy az elő van írva.

Viszont 2017-ben ismét előkerülök, de a kérdés az, hogy hogyan...

Nem egyszerű. Annak idején egy választó azt mondta, hogy félt engem, mert én "nem olyan vagyok", nem vagyok politikai alkat. Ahhoz túl rendes, túl lelkizős vagyok. Nos rájöttem: igaza volt.

 

Viszont mostantól nem fogadom el azokat a tanácsokat, hogy ha valaki hazudik rólam, arra legyintek, és nem foglalkozom vele, hiszen most már nem csak a magánéletemről hazudgál, hanem a családomat is a szájára meri venni, folyamatosan hazudik rólam egy szervezet nevében..

 

Emberünk folyamatosan többesszámban beszél, állítólagos riportalanyokat kérdez, hol állítólagos szakértőkkel beszél, hol pedig állítólagos szülőkkel (akik pszichológia szakosak lehetnek)... csak mégis van valami közös bennük: a fogalmazásuk, a helyesírási hibáik, és a demagóg "ugyanaztelmondomcsakmásnevében" kamusztorik.

 

Szóval az utolsó előtti cikkjében ez a velem egyidős fiúcska eljutott onnan, hogy nem köszönök Gipsz Jakab nevű nem létező ismerősének, odáig, hogy az ilyenek, mint én, előbb-utóbb bűnözők lesznek... (én erre csak annyit mondanék, ha valaki ennyire megrögzött "figura", az pedig az elmegyógyban végzi majd, szerintem)

Több levélben kérte a képviselők orvosi vizsgálatát. Megmondtam neki (és nem nekik, ahogy ő szokott magáról többes számban kommunikálni), hogy abban az esetben elmegyek kivizsgáltatni magam, ha ő is megteszi. Persze, hogy nem mert elmenni... hangember...

 

Gyerekek! Én ezt már unom! Unom, hogy minden héten egy-egy beteges elme rólam hazudgál. Unom, hogy lúzerek valótlanságokat állítanak rólam a hátam mögött. Unom, hogy falsra bíróságra kell járnom, mert egyes felspanolt figurák feljelentenek, majd nem fizetik a költségemet annak ellenére, hogy a bíróság nekem adott igazat és erre kötelezte. Unom, hogy ha van rajtam sapka, az a baj.. ha pedig nincs, akkor az...

Unom, hogy bérszarkavarók bizonyos cselekedetiekkel másokat sértegetnek, uszítanak embereket egymás ellen.. szóval egyelőre csak ennyit mondok: "eszem, f..... megáll"

 

 

Hogy hogyan tovább? Érdekel az egyáltalán valakit? Nem, nem hiszem... Hiszen mindenkinek megvan a saját baja. 

Köszönöm mindenkinek a bizalmat.

FB kommentek