Lesz kerékpárút!

From 2017. április 03. 20:51

A múlt heti halálos balesetet más politikai célra használta, ami szerintem nem etikus, no de sajnos ilyen politikai világban élünk (amit el is ítélek, ezért sem voltam hajlandó beállni a sorba már egy ideje, hogy folyamatosan posztolgassak, bizonygassak, stb.).

Pont azzal kapcsolatban szeretném megosztani mindenkivel azt a hírt, hogy nem igaz az, hogy csak igérgetés van és semmi más. A korrekt tájékoztatás kedvéért mindenkinek tudnia kell (amiről értesülhetett a lakosság is), hogy Szigetszentmiklós város pályázott a kerékpárutak építésére.

Jó hírem van, és csak azért osztom meg, hogy ne legyen újra valamilyen félretájékoztatás, esetleg téves információáramlás a városban.

A Pest megyei portálon már olvasható (hamarosan a városunk honlapján is, remélhetőleg), hogy nyertünk kerékpárút építéséhez pályázatot.

 

"Szigetszentmiklós Város Önkormányzata 223 591 220 Ft-ot nyert el a Csepeli út-Lehel utca – Petőfi Sándor utca kerékpáros nyomvonalának kialakítására."

 

Városunk pályázott a Gyári úti kerékpárút kiépítéséhez is, de most úgy tűnik, hogy egyelőre ezzel kell beérnünk. Igazából ez is több, mint a semmi.

 

Forrás (és pontos, részletes információ a pályázat ererdményéről):
http://www.pestmegye.hu

FB kommentek