Üdülési támogatás kisnyugdíjasok részére

From 2017. május 29. 15:18

Idén is lehet pályázni rászoruló nyugdíjasoknak olyan üdülésre, amelyet az önkormányzat támogat. Ettől az évtől viszont attól különleges, hogy egy közelapítványon keresztül történik a szervezés. Ez azért jobb az eddigieknél, mert ugyanannyi önkormányzati pénzből többen juthatnak lehetőséghez.

Íme a városi honlapon lévő felhívás. Kérek mindenkit, hogy ossza meg akár szóban ismerőseivel, hiszen ezáltal lehetőség nyílik azoknak is nyaralni menni, akik kisnyugdíjasak, és nem tehetik meg azt, hogy elmenjenek nyaralni! Hiszen rengeteg olyan család van, ahol a gyerekek és unokák sem tudnak egy nyugdíjaskorúnak/nyugdíjas házaspárnak anyagi támogatást biztosítani. Előnyt élveznek a kisnyugdíjasok, és azok, akik eddig még nem vettek részt ilyen önkormányzat által támogatott (fizetett) nyaraláson.

 

Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány pályázatot hirdet

a szigetszentmiklósi szociálisan rászoruló nyugdíjasok rekreációs üdültetésére.

Elsőbbséget élveznek azok a szociálisan rászoruló nyugdíjasok, akik még nem vettek részt támogatott gyógyüdültetésben!

A gyógyüdülés ideje: 2017. szeptember 10-16.

A gyógyüdülés helye: Hajnal Hotel (3400 Mezőkövesd, Hajnal u. 2., a Gyógyfürdő közvetlen közelében).

A támogatott gyógyüdülés tartalmazza: 6 éjszaka szállás, svédasztalos reggeli ellátás díját, egy alkalommal svédasztalos vacsora, az idegenforgalmi adó és az utazás költségeit.

Utazás módja: egyénileg, vagy az Alapítvány által bérelt busszal csoportosan. Csoportos utazás esetén a busz a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 2. szám alól indul, és ide is érkezik vissza. Az utazás módjáról a jelentkezési lapon kell nyilatkozni.

Figyelem! A gyógyfürdő használatát előzetesen egyeztesse háziorvosával! Célszerű beutalót kérni rögtön a reumatológiára, ahol kiírhatják a megfelelő kezeléseket, így az un. "babás"-lappal érkezőknek nem kell a gyógyfürdőben az orvosnál sorban állni, csak időpontokat kell kérni a kezelésekre.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 4.

Jelentkezési lap letölthető IDE kattintva és átvehető a Polgármesteri Hivatalban.

Jelentkezni a jelentkezési lappal, a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Irodáján (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 9., telefon: 06-24-505-569) Gáboriné Nagy Ágnes ügyintézőnél, félfogadási időben (Hétfő: 13-18, Szerda: 8-12, 13-16, Péntek: 8-12 óra között) lehet.

Szigetszentmiklós Egészséges Városért

Közalapítvány kuratóriuma

 


Kérdés esetén állok rendelkezésre: 06-20-491-99-07

FB kommentek