Mi a nagyobb bűn? Feltárni a hiányosságot, vagy szemet hunyni valami felett?

From 2017. június 03. 17:37

 

 

Tisztelt szigetszentmiklósiak!

 

A szerdai testületi ülést követően személyemet lejárató cikket tett közzé a helyi Fideszhez köthető szigetszentmiklosma.hu weboldal.

Tették ezt azért, mert a Fideszes képviselők nem készültek fel tisztességesen az ülésre és egy szexuális zaklatással érintett orvosnak készültek körzetet adni Szigetszentmiklóson.

Ugyanabból az anyagból készül minden képviselő a testületi ülésekre. Ha nem járok utána az egyébként teljesen nyilvános információnak és nem derül ki a személyazonosság az utolsó pillanatban, akkor Szigetszentmiklós lakossága ma nem lélegezhetne fel, és egy rovott múltú orvost szabadítunk a betegekre.

 

Döbbenetes, hogy képesek azt hibáztatni, aki jelzi a problémát! A névtelen cikkírót az zavarta a legjobban, hogy jelen volt az RTL Klub kamerája. Az, hogy a várost irányító képviselők nem végzik felelősségteljesen munkájukat, illetve, hogy egy rovott múltú orvos kaphatott volna körzetet a városban – nos, az nem. Ez magát a portál színvonalát minősíti.

 

A Testületi Ülésen élve a jogommal, pár kérdéssel beazonosítottam a doktorurat, így számomra is ott és akkor vált bizonyossá minden kétséget kizáróan, hogy a névazonosság, személyazonosságot is takar.


Ennek hatására Szigetszentmiklós város polgármestere levette napirendről a körzet-kiadás témáját – helyesen.

                                             

Az RTL Klub híradása. Az engem kritizálók szerint a várost járattam le tudatosan, szerintem pedig időben megállítottam a bajt! A híradó is a doktorról számol be, nem a várost mocskolja.

Ha esetleg nem tölti be a videót, itt megtekintheti: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/felismertek-a-zaklato-nogyogyaszt

 

Értem én, hogy fáj, ha országos nyilvánosságot kap a felkészületlenség. Viszont az, hogy a névtelen „iromány” kizárólag azt boncolgatja, hogy miért nem derült ki a személyazonosság az ülés előtt, az az önkritika és önvizsgálat teljes hiányáról tanúskodik. Gratulálok Szigetszentmiklós Ma….

 

És végül, konkrét válaszom a vádaskodó irományra: Egy igazi lokálpatrióta, választóit felelősen képviselő politikust nem a kritika és a kamera zavarja, hanem az, ha körzetet szavaznak egy megkérdőjelezhető múltú orvosnak a városában.


  Nagy János

független önkormányzati képviselő, Összefogás frakció tag

FB kommentek